لرزه گیر فنری
لرزه گیر وسیله ای است برای جلوگیری از انتقال ارتعاش و لرزش های ایجاد شده در تجهیزات تاسیساتی و ساختمانی و صنعتی که در جنس های مختلف تولید و عرضه می شود. در صورت برطرف نشدن لرزش ها و ارتعاشات در تجهیزاتی مانند پمپ، کمپرسور، فن و توربین این لرزش ها و ارتعاشات می تواند باعث کاهش عمر مفید آنها شود و خسارات جبران ناپذیری به سیستم های تأسیساتی و صنعتی وارد کند.
گروه صنعتی ام جی ارتعاش تولید کننده ی انواع لرزه گیرها می باشد. انواع لرزه گیر مکانیکی گروه صنعتی ام جی ارتعاش با استفاده از بهترین مصالح و متریال تولید شده و به دو دسته ی اصلی دسته بندی می شود:
لرزه گیر لاستیکی
لرزه گیر فنری با استفاده از یک فنر با سختی قائم بالا و پلیت های با ضخامت مناسب ساخته می شود از انواع این لرزه گیر می توان به لرزه گیر پلیت دار بارهای سنگین و سبک (VSN) و (VSC) ،لرزه گیر هنگر (VSH) و لرزه گیر مهاردار (VSR) درانواع یک فنره، دو فنره و چهار فنره اشاره کرد. این لرزه گیر بین تجهیزات تاسیساتی و ساختمانی و کف قرار می گیرد و دارای قاب های چدنی میباشد.
همان طور که گفته شد این لرزه گیرها در دو نوع لاستیکی و فنری موجود هستند. لرزه گیر فنری مهاردار ام جی ارتعاش به صورت تک فنره، دو فنره و چهار فنره به همراه قاب چدنی برای جذب لرزش ها و ارتعاشات تجهیزات ساختمانی و صنعتی و کاهش انتقال صداهای آزار دهنده و نویز تولید می شود. این لرزه گیرها برای بارهای ضربه ای مناسب هستند و پایداری جانبی مناسبی دارند ، این لرزه گیر برای فرکانس های پایین طراحی شده و دارای قابلیت تنظیم ارتفاع با استفاده از پیچ های تنظیم دو طرف قاب فولادی است. این لرزه گیرها برای چیلرها، برج های خنک کننده و … مناسب هستند. اهمیت لرزه گیرهای مهاردار در ایجاد ایمنی در صنایع مختلف مانند تاسیسات ساختمان لوله های آب، لوله های مواد شیمیایی و لوله های نفت و گاز بسیار بالا است و نبود آن ها باعث ایجاد خطرات جبران ناپذیری می شود. یکی از مزیت های لرزه گیر های مهاردار نسبت به لرزه گیرهای دیگر این است که حرکت در جهت افقی را کنترل و محدود می کند و از نوع Displacement Control هستند. لرزه گیرهای لاستیکی دارای لاستیک با سختی معین می باشد و برای جذب ارتعاش های با فرکانس بالا در تجهیزات تاسیساتی و صنعتی و ساختمانی کاربرد دارد.
برای نصب انواع لرزه گیر فنری مهاردار گروه صنعتی ام جی ارتعاش مطابق عکس پایین شاسی تجهیزات را روی لرزه گیر قرار می دهیم و با پیچ و مهره آن را می بندیم. همچنین پلیت تحتانی لرزه گیر نیز باید به فندانسیون تجهیزات ثابت شود و پس از جانمایی لرزه گیر ، تنظیم ارتفاع انجام می گیرد.
انواع لرزه گیر لاستیکی مهاردار نیز مثل حالت فنری مهاردار با استفاده از پیچ و مهره به تجهیزات متصل می شود. باید توجه کرد که بسته شدن پیچ باعث لهیدگی در لاستیک و فشار به آن نشود.
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!